We bakken alles met 100% Nederlandse meel en bloem!
2,75
3,20
Weekaanbieding
Ons klassieke bruin brood gemaakt van volkorentarwemeel en tarwebloem.
€2,50
€2,90
Weekaanbieding
Een bodem van sloffendeeg gevuld met frambozenbavarois. Afgemaakt met witte chocolade en een makaron.
€3,70
Rustieke, op de vloer gebakken bol. Zacht, smaakvol en ook erg gelief door kinderen.
€2,85
Zoet broodje van croissantdeeg, gevuld met banketbakkersroom en verse aardbeien van Nederlandse bodem.
€4,25
Ambachtelijk meergranen vloerbrood. Gerold in zonnebloempitten en afgemaakt met bloem.
€16,25
Sloffenbodem met meegebakken banketbakkersspijs. Opgemaakt met banketbakkersroom en verse aardbeien.
Over Verloop
Het verhaal van De Bakkers van Verloop begon toen Jan Jozeph en Njankje Verloop in 1926 een kleine bakkerij op de Brouwerswal in Gorredijk openden.
In no-time werd de bakkerij een begrip in het dorp. Voor vers brood, banket, bezorging en een gezellig praatje konden klanten altijd bij Jan Jozeph en Njankje terecht.
Met de volgende generaties kwamen er recepten, broden én winkels bij. Een ding bleef altijd hetzelfde: de inzet om er elke dag een smakelijk succes van te maken.
Winkels en cafés
Elke plek heeft zijn eigen accenten. Maar in alle tien winkels vind je met liefde gemaakt brood en bijzonder lekker banket.
Maak een momentje van je ontbijt, koffie of lunch. Geniet van de rust, het eten en de heerlijke geur in één van onze cafés.